Sade – Soldier of Love (албум)

Шаде. Нов албум, пресен-пресен. От тази година. Даже мисля, че изпреварих Дон MixMan с ревюто (или май него не го ебе много).

Тва девойче отдавна не беше издавала албум. Обаче този е супер. В тавата има 10 песни, нито една, която да не ми хареса. Перфектни композиции, много звук, страхотен мастеринг. Тва е, разбираш ли, професионализЪма.

Обаче… как да го кажа… НИЩО запомнящо се. Ако ми се прислуша чилаут, веднага ще си пусна този албум, но никога няма да се сетя коя песен искам да чуя, даже няма да си направя и труда да избирам. Да, все пак това е целта на този стил – да НЕ те ангажира с присъствието си, да НЕ ти се набие някоя противна мелодия в главата, да НЕ те качи на масата, докато си късаш ризата и хвърляш салфетки по певицата. Този албум е саундтракът на студена февруарска вечер, навън 50 см сняг, виелици, вятър, а ти у вас – парното на 6, свещи, кутия червено вино, луканка и правене на любов с любимия човек (толкова – албума е 40 минути).

Т.е. ако търсиш нещо да усилиш на МАХ, да накривиш шапката, да изкараш ръката през джама на Гоуфо, да зеведеш кучката на полето за кърско ебане, тва няма да ти свърши работа. 

Лично ние, от КолкоМузика го слушаме в офиса си в Бурж Халифа, а в златните ни Астън Мартини се кефим на Веселин Маринов, но това е друга тема.

download: Sade – Soldier of Love