Antoine Clamaran – Gold

DJ-ите от френската дивизия това лято атакуват с пълна сила, като след невероятния успех на David Guetta с The Love Takes Over, иде ред на атака по десния фланг с Gold на Antoine Clamaran.

А фланга е десен, при наличието на златното момиче /надали се казва Златка/, клипа няма как да бие в ляво. Хич даже.

Но да се върнем на песента:

Абсолютно класическото clamaran-ово хаус звучене – леки диско вокали като в края на 80-те, хард звучене с бърз и мелодичен биит, бая скучен клип, в който освен позлатената танцьорка, можем да забележим и култовия Citroen DS, който би ни пренесъл за момент в едни уж по-добри времена. А кое им е по-доброто, когато няма електронна музика – не знам, сами си преценете.

/Тoва лирично отклонение целеше да привлече Google аудиторията на Citroen 🙂 /

А самата песен е адски добра. И разчупва хегемонията на румънските тупалки това лято.

Евала!

 

  

download: Antoine Clamaran – Gold

Коментари

 1. dimitrovv каза:

  Често се случва от сет до продукция да има голяма разлика в слушаемостта.Може да е страхотен DJ, но да прави посредствени тракове и обратно.

 2. Agopov каза:

  Добро е, хареса ми! Като цяло Кламаран малко ми идва в повечко, или поне траковете които съм слушал. Обаче едно е да си го слушам в нас, друго е да съм в клуб и той да пуска. Бай MixMan ще каже най-добре -- той ходи преди 2 години на Кламаран в Ялта 😉

 3. MixMan каза:

  Кламарана ми хареса в Ялта, да. И не бях пиян, което е още по-важно. Пускаше и доста издънили неща, но ги съчетаваше с популярни. И много трикове правеше с тая техника, ше го еба аз, абе яко….

  А т’ва Gold е ебахти якото диско, копелета -- You’re Goooold
  Live it up to your Dreaaams… 🙂