ATFC – I Called U (The Conversation)(ATFC’s Heated Conversation)

Пускам си съответната песен за да изпадна в делириум и почвам поста!

От днес официално твърдя – това е любимото ми парче! Досега винаги съм се въздържал да казвам „еди-коя-си-песен ми е любима“, защото любима песен няма – всичко е относително – момента, стила, настроението.

Обаче…Ненормалния саксофон и изчистения, плътен,  френетичен бийт на ATFC моментално оглавяват персоналния ми чарт, и не вярвам, че скоро ще чуя нещо толкова вдъхновяващо, колкото „Разговорът“. Именно тази динамична, но все така новаторска и нестандартна музика, правят Aydin Hasirci (лицето стоящо зад „марката“ ATFC)  един от символите на съвременната клубна култура, който набира все по-голяма популярност в последно време, както с новаторски изпълнения, така и с все по-чести ремикси и авторски релийзи.

Стилът му прилича на  колаборация между музиката на Mark Knight и pure house вокали. Залагайки на класически инструменти, траковете на ATFC отиват далеч от определението „еднодневна тупалка“. Електронните елементи в прогресивното звучене, в комбинация с вокали, които колкото да са близо до соул и хаус музиката, винаги стоят съвсем на място в изпълнението и допълнително „наелектризират“ дансинга.

Конкретният трак, дори и без вокал, се отличава с едно – неизчерпаема енергия! Парче, което, както можете да завъртите на чистак новите си Pioneer-и в дискотеката, така и можете да усилите докрай вкъщи  или в колата… Да дерзаят околните!

В крайна сметка, желаният резултат е налице – ако сте фен на тази музика, няма начин да не изпаднете в екстаз от контраста между неуморния саксофон и дивия, тежък и безпощаден саунд, който не оставя сетивата да почиват, колкото и да сте капнали от умора!

Мамка му, песента свърши, а аз забравих да цъкна на repeat. Надявам се, че ми разбрахте правилно мисълта! 🙂

Download –  ATFC – I Called U (The Conversation)(ATFC’s Heated Conversation)

Рингтон – Няма рингтон! Това се слуша цялото!!! От началото до края – 10 минути и половина, които ще ви осмислят живота и ще му внесат стил повече, отколкото ако телефона ви звъни само за да впечатлите мацката до вас. Толкоз! Без сълзи!!!

Коментари

 1. MixMan каза:

  Голям трак, верно! 8)

 2. dimitrovv каза:

  Лудница! Триумф на сакса в хаус музиката! 🙂

 3. Agopov каза:

  Добро, добро!!! 8)

 4. lacho каза:

  мн ме кефи песента, затва я постнах тука :д, сори ако е проблем :П

 5. lacho каза:

  а и, за мацката от клипа давам ръка, крак, сичко

 6. dimitrovv каза:

  Ако не струваше песента щяхме да те анатемосаме и жигосаме, за да те е срам цял живот! Ноооо… Страхотна песен, прощаваме ти прегрешението.Пиши си едно черно Джони на наша сметка!
  🙂