T.I. feat. Rihanna – Live Your Life

Като музикален критик и главен редактор на музикален блог, ще възкликна професионално:

Е, не! ША ПАДНА!

Dragostea Din Tei (Любов под липите), това румънското парче от преди 4-5 години, да. Семплирано от батко Just Blaze за новия албум на T.I., и то в колароборация с кака Rihanna. Ебаси. Малоумна (в добрия смисъл) поп мелодия в ръцете на един от големите продуценти на черна музика. Браво.

Малко инфо за оригинала. Dragostea Din Tei всъщност се превръща в т.н. интернет феномен, благодарение на някой си Gary Brolsma, който един ден през 2004 година нямал какво да прави и се заснел с уеб камерката си как пее и танцува от място на въпросното парче. И хоп, до момента са го гледали над 19 милиона души в Youtube. Да, 19.

Оттам той става медийна звезда, правят се много пародии на клипа му, канят го в някои от най-големите шоута в Щатите и Европа, прави няколко нови клипа, създава марка, сайт и т.н.

Ще обобщя, защото не издържам вече – дебелак размахва ръце пред уеб камера и завихря гигантско медийно торнадо след себе си. Ето така:

Но да напомня все пак за какво сме се събрали:

T.I. feat. Rihanna – Live Your Life.mp3

Коментари

 1. momoneymain каза:

  На мене тва парче ми се стори най-голямата глупост в целия „Paper trail“. И няма изгледи за промяна. Иначе албумчето става -- особенно „Dead and Gone“.

 2. Agopov каза:

  Не ти се е сторило, а наистина си е глупост…взе да ми писва вече от тая Рейхана,Райна и т.н. Така,както е тръгнало,нищо чудно скоро да се появи „Three Brothers“ в нейно изпълнение.

 3. MixMan каза:

  Да, но парчето е интересно от историческа гледна точка 🙂 Има нумизматична стойност 8)

 4. mims700_1993 каза:

  mn qkooooooooooo