Камен Донев – Ladies and Gentleman

Има ли още някой, който да не е гледал авторския моноспектакъл на Камен Донев „Възгледите на един учител за народното творчество“ ?

kamen_donev

Билетите за този двучасов безумен спектакъл се изкупуват много бързо и се стига до следните решения, с цел да намалят трафика от питащи хора:

kamen_donev_bileti

Препоръчвам го на всеки, който иска да забрави за всичко и да се похили като малоумник. Предупреждавам, че трябва да сте фен на абсурдния хумор.

Ето един пример за творчеството на субекта Донев, взето от диск към вестник Капитал.

А това е дискът с най-доброто от „Забавна програма: Иновациите на инж. Донев”, събрано по повод 5-тия рожден ден на покойното вече Ретро Радио (внимание, материал с култов статус!):

download: Kamen Donev – Retro Radio 5 Years (2006).zip

Коментари

 1. UZUMAKI каза:

  Донев е някак заслужено култов.

 2. Martin Boyadzhiev каза:

  Адски доооообър! И да си изпиете аспиринчето след това, защото мускулната треска на корема не ви мърда.

 3. Agopov каза:

  Гледах клипчето, и така и не можах да разбера къде трябваше да се усмихна поне……

 4. MixMan каза:

  Не на всеки се харесва, малко е странен 🙂

 5. Daniela каза:

  Agоpov, акцентите, характерни за даден език, са изключително трудни за пресъздаване, особено когато не казваш нищо на езика, а звучиш като че ли това ти е матерния език. В това се изразява талантът му -- способността да пресъздаваш, импровизираш, играеш, танцуваш, пееш, драматизираш, режисираш, да се отдаваш на публиката.
  А и това клипче няма почти нищо общо с моноспектакъла -- повярвай ми, това не е обикновено изживяване. Пожелавам ти да отидеш на спектакъла му, да го изгледаш и да се усмихнеш широко, излизайки от залата 100 процента релаксиран, доволен и с болки в корема от смях 🙂