Стефифешън – Сен Тропе

Freakshow седмица!

Още не сте се отърсили от шока с Джорджано и батко ви е приготвил да сипе с нов черпак родно творчество!

Изродите, приятели, изродите нямат свършване! Това създание, озаглавило се „СтефиФешън“ направи на пух и прах всякакви други излагации, които сме чували и обръщали внимание.

Един бърз и обобщаващ анализ:

Гласът:

Тук гласът не е на два тона. Условната изпълнителка (според тембъра мисля, че е жена, но все пак) сериозно се заиграва с петолинието и прави дрифт на ноти. Чисто извратеното ми подсъзнание шепне, че повечето песни са записани след ритуално изнасилване от мъжка разгонена каракачанка на име Бойко.

Мастеринг:

Чест прави на тонрежисьора, който тайно подозирам, че се подвизава в тялото на изпълнителя. Чудесно е мастерирал песните, като е вкарал и малко reverb. Отлично подчертаване на и без това осакатения глас. И докато се сдържах да не се ‘олабя на Джорджано, тук вече го направих. Два пъти.

Цялостно творчество:

За мен монотонно. Все едно слушам deep house компилация, само че без да съм взел екстази. Но! Има едно „НО“, на което настоявам да обърнете внимание. Прави впечатление, че музикалният репертоар на кавъри е доста разнообразен, който започва с „Jingle Bells“ на български, минава през Сен Тропе, за да стигне ХИМНА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !

Последното си е чиста гавра с целия народ! Но все пак, нека имаме едно на ум, защото за мен това си е клиничен случай, лекарска небрежност, или просто малък рушвет, който държи Стефка вън от лудницата. Нещо повече. Психичното разстройство властва в главата на Стефка и я подтиква към необратими действия.

Едното е:

www.stefifashion.net

След линка аз оставам безмълвен.

 

П.п. Виждам, че изпълнителката е набор на нашия колко началник – хер Шветлин Големанщайн. Дали не се задава нова светска двойка? (отворен въпрос за дискусия)