Коментари

 1. MoMoneyMain каза:

  Мисля, че това е жертва, която всички бихме направили в такъв момент. Момент, в който ги виждаш… момент, в който Инг и Янг се събират… момент, в който ти идва да заебеш правилата на живота и да минеш мацката въпреки волята и.
  Представям си как лежа на земята, 3ма от охраната ме ритат в бъбреците, а аз съм с най-широката усмивка в света.
  Усмивка, която може да ми остане до живот, като се има в предвид кви мозъчни травми могат да ти причинят няколко ритника в тиквата.
  Жертва, която всички бихме направили… 🙂

 2. MixMan каза:

  Хахахха -- съгласен!!

 3. nname.org каза:

  финалът ми хареса най-много 🙂

 4. nice2mitiu каза:

  ние силикон сме виждали…. и известен силикон по клипове сме виждали… обаче, защо ли си мисля, че това е поредната ПР кампания на чалгаджийките? прекалено режисирано ми изглежда, няма го развълнуваното треперете на ръцете на аматьор-папаракът, снимащ за сефте селебрити-цици…. прекалено много въпросителни изникват на финала

 5. Agopov каза:

  Другото странно е, че по пътя на логиката, след като папаракът е бит, следва да му бъде отнет апарата/телефона. А тук всичко си е на място, че даже и го е качил пича във vbox-a. Може и ПР кампания да е, но Андреа като цяло има огромен рейтинг в момента и не мисля, че подобно нещо ще и помогне да се издигне. НО, поводът на поста вярвам е бил циците, не папаракът, нали бай Шиле?

 6. MoMoneyMain каза:

  Защо трябва да търсим конспирация зад всеки чифт цици, г-н Агопов? Нима правителството е писало сценария? Аз лично отказвам да повярвам и демонстративно задрасквам циците на Андреа от списъка на конспирациите включващ 09.11., свинския грип и жената-спестовница, и ги вписвам в графата „Радват“. Ако е ПР кампания -- да живей ПР-а, казвам аз!

 7. […] “Винпром”-а. Някой съмнява ли се още, че клипа с Андреа по цици е истински? Вижте коментар по темата […]

 8. DIRMUST каза:

  Извинявайте, но ако на някой му харесват разголените и извинявам се за изказването си ,,курвенски“ номера, за вдигане на рейтинг и някои други части на мъжкото тяло, то нека продължават в същият дух.Аз съм на 14 години и въпреки пубертета и други състояния в следствие на възръзта ми съм твърдо против подобни клипове.Клипът повече от ясно е нагласен.Той цели да покаже (най -- вече) разголената гръд на Андреа на аудиторията, и за да не бъде прекалено ясно че всичко е нагласено накрая има ,,сбиване“ ако мога да го нарека така.Нека не ги поущряваме, че така до никъде няма да се стигне.Трябва ни малко достойнство нали така.

 9. Mr. Main каза:

  На мен ми харесват.
  В смисъл -- аз виждам цици, не упадъка на един народ. Където има цици -- няма упадък. Освен, може би, при циците над 50-годишна възраст, там е яко упадък.
  Да бъдеш на 14 явно вече е съвсем друг експириънс.

 10. Mr. Main каза:

  Венци, ти ли го написа тоя коментар над моите? Признай си!

 11. Dido каза:

  Бухахахаа 🙂

 12. canko каза:

  bahti kyrvata i za svirki nestava