Боян – Плава циганка

Въпреки факта, че Боян не успя да стане музикален идол на България и Македония, реших да ви припомня едно от най-запомнящите негови изпълнения. Сръбската класика на Mile Kitic 🙂

БРАВО, приятелю! Ти и Александър натрихте носа на всички разглезени пубери, мислещи се за велики певци! За жалост обаче Ванюшка и Андрюшка се подиграха с вас и вашата родина. Вие просто бяхте част от техния проект да изкарат парички от смс-ите на всички македонци, които ви подкрепяха. Много странен обрат в края на гласуването определи Магдалена за айдъл. Чисто селската физиономия, наподобяваща свинска глава няма да я коментирам, но това, което наистина ме възмути беше, че от всичките четирима финалисти, тя пееше най-отвратиетлно и пискливо. Оставам безмълвен! Искрено съжалявам и за Русина и Преслава. В третия финал наистина се случиха доста странни неща, от които губи публиката, губи и музиката….

 

Mile Kitic – Plava ciganka.mp3

Коментари

 1. MixMan каза:

  Не, наистина не мога да повярвам, че Шрекиня спечели. Боян беше добър, да. Тарабунов ме сцепи с глас. Русина, Преслава и Ели Раданова бих ги поканил на вечеря. Заедно.

 2. Martin Boyadzhiev каза:

  Честно казано, предните сезони сякаш по го гледах това „шоу“. Този сезон ония двамата съвсем изтрещяха с простотиите. А и колкото да и да го повтаряха някакси не успяха да ме убедят, че този сезон участниците били по-добри от предните. Единствено македонците ме впечатлиха, особено гореспоменатия Тарабунов.

  И като съм почнал с критиките да довърша и с журито. Тия бяха съвсем зле, най-вече дебелия, който трябва да ми върне парите за концерта на Депеш, и силиконовите джуки. Преди време гледах няколко епизода на American Idol и просто дума, ама дума не може да става за сравнение. Направо ми е писнало да слушам едни заучени фрази и хвалене или оплюване на дрехи и стайлинг. Почти не съм чул нещо, което да звучи като обективна оценка на певческите способности на участниците, но то все пак ония двамата си нямат представа от музика.

  Който го може, го може и ще изкара пари от музика, който не може трябва да сложи силикон и да обърне резбата и пак ще изкара пари 😉

 3. Ицо каза:

  айде айде, нали не очаквахте македонец да спечели, може да е грозновато момичето ама си пее хубаво сега… виж ако беше останал Санди щях да мисля друго -- мноо яки рок парчета вкарва момчето

 4. nice2mitiu каза:

  ами… магиту спечели, щото има по-големи цици от преслава… а пъкнямаше как да е русина, щото милата хич не се разголва

 5. Agopov каза:

  Ама пък Русина си беше най-хубавата от всичките, че и не пееше никак зле. Някъде прочетох, че Магдалена (Фиона), била преспала с Фънки (Шрек) за да се върне точно тя. Ако е вярно -- ЧЕСТИТО! Това ще е най-извратения начин да спечелиш Мюзик Айдъл!