David Guetta feat. Kid CuDi – Memories

Като всеки нормален човек, аз ставам сутрин в 7, до 8 преглеждам нета за нови песни на KiD CuDi, ако не намеря – плача до 9, след което на работа псувам като каруцарче и се държа агресивно. Ако намеря – не ходя на работа. Сами можете да се досетите, че колегите ми не ме познават в най-добрата ми светлина.

Ми днес не ходих на работа:

Бих искал да използвам сайта, за да отправя апел към г-н Agopov, следващият път, в който ме види на Soho, да ме поздрави с тази песен. Без да се налага да му давам пари. Моля.

Download: http://search.4shared.com/q/1/david%20cudi%20memories

Коментари

 1. nice2mitiu казва:

  тва семпъла от right here right now ли е???

 2. Agopov казва:

  Семпъла е същия, да :)

  Дееба, не мога да го понасям тоя Кид КУТИ, ма тая песен признавам не е лоша. Довечера обещавам ако дойдеш, ще ти я пусна с 50% отстъпка от рушвета :twisted:

 3. nice2mitiu казва:

  мне… аз по дискотеки не ходя. аман от аматьори ДиДжеи

 4. MixMan казва:

  Кой, кой семпъл…?

 5. Agopov казва:

  Митьо, ставаше въпрос за Калоян, теб те знаем, че ходиш само на комсомолски срещи с участието на Веселин Маринов и Панайот Панайотов ;)

 6. nice2mitiu казва:

  … и тайно ходя на концерти на Володя Стоянов, дегизиран като овчар

 7. heXplore казва:

  Ей, много добре се е получила съвместната работа на Гетите и Куди, колкото пъти го чуя това парче и почвам да подскачам из стаята :) Танцувално и приятно… а, като казах танцуавално, да питам само какво мислите за изпълнението на тоя луд тип STROMAE, има някои много добри миксове възоснова на неговото лудо творение :Р

 8. MixMan казва:

  Яко 8)