Емануела – Духай

Ексклузив фолк бейсмънт чалга ентъртейнмънт а ла духов оркестър и Panjabi Touch тениска с големи цици на път за пазар! Колкото това изречение имаше смисъл, толкова има и текста на новата песен на Емануела  🙂

Покъртително заглавие. Недвусмислено. Оттам нататък само степента на влечение към ориенталската музика може да ви накара да харесате тази песен.

Мръсница!

Емануела – Духай.mp3

Коментари

 1. dimitrovv каза:

  Часът е към 3 и нещо, събота сутрин.Лек анадолски рефрен се носи пронизително от 15 годишните Oberton-и, а MID и LOW на пулта сочат малко над +4 децибела.Екстаза сред хората в сумрачното заведение е ПЪЛЕН.Тъмни балкански субекти с леки индийски черти и малолетни булки с чист български произход се поклащат в ритъм с бясното маане, явно опиянени от приличното количество погълнат коктеил от Флирт и Загорка.Диджея поздравява Васил Цървула и всички останали дето са „на черешата“.Сред публиката под пулта се забелязват наченки на мексиканска вълна в български вариант, породени от така прочувственото пожелание на дисководещия.

 2. Agopov каза:

  ХАхАХАхХахахХАХ 😀 Много познати неща прочитам в поста ти 😀 😀 😀 😀 😀

 3. dimitrovv каза:

  Ами няма начин.Веднъж като си го работил т’ва… 😀

 4. Agopov каза:

  Там е работата, че аз продължавам да се сблъсквам с тази ситуация 😀 Всяка седмица 😀

 5. nice2mitiu каза:

  е кво не ви харесва професията „селски ди-Жей“??? 1. пиян като гъз пускаш най-мазните чалги; 2. никой не му пука дали смесваш като хората; 3. налазват те всички селски дащни девойки. 3 в 1 -- пиеш на аванта, намазваш някоя кифла и ти плащат!

 6. dimitrovv каза:

  😀 Прекалено лесно звучи…Не че колегите не се водят по тоя модел….

 7. MixMan каза:

  Agopov -> брутално първо изречение в поста :)))
  dimitrovv -> Хахахахаххах, познато, да :)))

 8. chiem каза:

  mnogo qka pesen no z mnogo q haresvam i mnpogo e krasiva

 9. Dante Inferno каза:

  naistina e mnogo krasiva i pee hubavo