Ерик – Край На Играта (Две Посоки)

Още една поп-песен, изпълнена от краен фолкаджия 😀

erik

След супер вървежното парче на Елена – Под Прикритие , ви представям и още една стойностна песен, достойна да удари Краси Аврамов в земята 🙂 И тук идва въпроса – за какъв чеп са нашите поп-изпълнители, като едни „пропаднали чалгари“ с няколко песни ги удрят в земята и откъм глас, и откъм аранжимент….Честно казано, наистина предпочитам повече Ерик да ни преставя на Евровизия! А за догодина съм запланувал една акция да вкараме Тони Стораро в конкурса – оня че ги убие сичките 😀

Ерик – Край На Играта.mp3

Коментари

  1. dourden_1 каза:

    Прав си менка,ито много прав все пак това е българската музика.Като пиша това моля не си мислете,че съм заклет чалгар (просто слушам много стилове музика).Нашия т.н. „поп-фолк“ е като американския поп изпълняван от Риана,Крис Браун и мн. други изпълнители ,все пак това там си е тяхната чалга. А и този ми там Краси Някойси дет ми спечели Евро Визия-е извинявам се много ама аз дет нямам никакви гласови дарби пея по-добре от него и съм убеден,че Тони Стораро или много други БГ-изпълнители ще ни представят много по-добре от него.
    Така,че ако сме и пъриви отзад напред ще е добре с тоя пергиш
    (нищо лично просто човека си няма дарба за певец)

  2. Agopov каза:

    Интересно ми беше -- как така, след като досега не видях едно положително мнение за Краси Аврамов по форуми и статии, и накрая той победи. Обсъдих го с приятели преди няколко дена и ми споделиха, че вота тази година е бил рекордно нисък. Нормално….ако беше конкурс на Пайнер или Ара… На никой не му е приятно да плюе поп-музиката, както и на мен, но фактите в случая са красноречиви. Огромен брак в този жанр, много малко са стойностните проекти от няколко години насам. Къде са новите : Данчо Караджов, Кирил Маричков, Георги Станчев…?