Jadyn Maria ft. Flo-Rida – Villain

Поредния проект на Flo-Rida с млада и талантлива певица 🙂

jadyn_maria_flo_rida

19-годишната Jadyn Maria е американка от пуерторикански произход, която цели 3 години е киснала по звукозаписни студиа, за да намери най-накрая вярната комбинация и стила, който ще и помогне за развитието на музикалната и кариера. Песента може да я срещнете на места под името „Good Girl Like Bad Boys“ . И тук главна роля в песента има Flo-Rida 🙂 За него мога да кажа, че е американският Стефан Диомов! Той действа като трамплин за подрастващите към световната сцена. Дано обаче скоро направи собствен проект, който да взриви клубовете както „Low“ и „In The Ayer“ 🙂

––

НОВО! 4 месеца по-късно, коментар + клип от dimitrovv:

Новата Nelly Furtado,  в комбина с Flo Rida правят евентуалния чарт бъстър, ънбилийвъбъл, тотал денсфлор хит!

Песента си има от всичко – като почнем от познатия сюжет „Искам да съм с теб, ама тате не дава“,  хапливи женски вокали, които се разтапят  в определени моменти, стандартната напоследък бас линия и Flo Rida, който си реди като истински  корав мъжага, само дето не мята стотачки във въздуха като в Tip Drill на Nelly – криза е!

И за капак – клип с Jadyn, в ролята на адската /или горската, както си я интерпретирате/ мръсница, в стил Червена шапчица – за да бъде по-близо идеологически до вечния БГ таргет – 13 годишните зрителки пред телевизора.

Д’еба тая шапчица!

Между другото, както Jadyn бие леко на Nelly Furtadо  и Katy Perry взети заедно, така и клипа прилича на видео към готически метъл с елементи на Josh Wink и лейди Gaga.

http://search.4shared.com/q/1/Jadyn%20good%20bad

http://search.4shared.com/q/1/Jadyn%20Flo-Rida%20Villain

Коментари

  1. MixMan каза:

    Ела при Вълчо 🙂

  2. dimitrovv каза:

    …ши гледа невинно, а??? 😀