Jon LaJoie – Everyday Normal Guy

Благодарение на http://kakala6ka.ucoz.com и Momoneymain, който пише:

„… и вие навярно чувате името Jon LaJoie за сефте. Няма нищо срамно. Навярно известен в Щатите, той тук е абсолютен хикс в уравнението. Комик е и според коментарите в тубата доста хора му се кефят. Така и аз попаднах на едно негово видео, защото той се изявява нещо като рапър. Видеото носеше гръмкото име „Show Me Your Genitals“. Няма смисъл да си мислите, че вие нямаше да го гледате. Както и да е.

Следващите два клипа са именно негови и са кръстени „Everyday Normal Guy“ и „Everyday Normal Guy pt.2“. Песните дори зарибяват с мелодия. Честно! Текста е невероятен и доста хора ще открият себе си в него. Пее се как Джонката е съвсем обикновен човечец – земен и си простее такъв, но го пее с патоса на уестсайдски рапър с 9 рани, сите куршумени.

Някъде по средата на първата част има и един образ, който изкрещява злобното „You Want Some Of This, Bitch!!!“ – е те той ме спука направо!!! …“

Пича не е добре наистина. Инструменталите верно зарибяват. Супер ранен Еминем.

А тоя дето вика „You Want Some Of This, Bitch!!!“, точно след това изгрухтява небрежно и по този начин поставя крайъгълен камък в историята на шоубизнеса.

И както казват нашите приятели от Какалашка – Say, земеделецо, Say! 😀

Коментари

  1. HukuTy каза:

    Ахаха пича е голям фен 🙂 ето още един негов „хит“:

  2. HukuTy каза: