Joss Stone feat. Nas – Governmentalist

Средата на 80-те, Маями, Флорида.

В мотелската стая беше задушно и топло, носеше се мирис на спарено. Паднал на земята мъж гледаше в дулото на доста използвана скосена пушка Mossberg. Зад пушката стоеше MoMoney и придърпваше от цигарата си.

– ChiChi get the Yayo! – каза той със силен испански акцент на Agopov, който седеше в средата на стаята и оправяше афро прическата си. Беше обут в ужасно тесни чарлстонки. Адски тесни. Все едно беше фолиран в тях. Много, много тесни.

– Кво да взема, бе? Говори на български! И защо ми викаш ЧиЧи? – паникьоса се Agopov и се заоглежда из стаята. Капки пот избиха по челото му.

MoMoney посочи голям кафяв пакет на леглото, без да спира да държи третия човек на мушка. Agopov взе пакета, извади малко джобно ножче и го прободе. Върхът на ножчето се покри с бял прах. Той смръкна по-голямата част, а останалата намаза с пръст по венците си.

– Чист е. 100% прах от мозък на бебе тюленче.

Двамата излязоха от стаята. Отвън ги чакаше MixMan в хавайска ризка и слънчеви очила. Беше седнал в бонбонено син Chevy Chevelle SS кабрио с леопардова тапицерия. Другите седнаха вътре и колата тръгна. Слънцето напичаше безмилостно, застинало в най-високата си точка. Улицата беше пълна с палми и жени по бански, каращи ролкови кънки с вдигнати до горе 3/4ти чорапи. Океанът изглеждаше по-близко от всякога.

– Beautiful. Run the Joss Stone song or say „Hello“ to my little friend! – отново с испански акцент каза MoMoney.

– Ай сиктир с тоя английски, ве пишлеме! – отговори MixMan и го плясна зад врата. След това пусна песента…

БАСИ ОЛД СКУУЛА!

Коментари

 1. MixMan каза:

  Хахахах, баце пренесе ме там 8) Особено с музиката за фон!!

 2. MoMoneyMain каза:

  😀 Много бясна песен. Джисото пилей.

 3. Agopov каза:

  Яша ве Калояне!
  За миг си повярвах, че наистина имам пакет в ръцете 😈 Пренесох се във време, в което не съм бил роден. Ебаси якото. NAS рулира, тая пръдла не я обичам, ама се вписа добре в цялата история 🙂