Kanye West feat. Young Jeezy – Amazing

New joint от Kanye. Странен рап клип. От странен рап албум. Планини, океан, джунгла. После Young Jeezy рапира до… огъня. Толкова е нетипично, че дори мацката, която се появява по едно време – да я нямаше.

За албума се разбрахме, а това е едно от най-силните парчета.

 

Коментари

 1. icomir казва:

  Даже Young Jeezy да го нямаше, неговата част не се връзва много с концепцията на клипа. Иначе на мен много ми хареса най-накрая нещо различно :)

 2. Agopov казва:

  На мен най-любимия ми момент си е точно на антракта и започването на Young Jeezy -- много оригинално. Тъкмо мислех и аз да пиша за таз песен, чувствамс е поздравен официално :D

 3. icomir казва:

  Аз говорех само за клипа, Jeezy нещо не ми се връзва. Иначе любимия ми момент е Kanye като си рапира сам из дърветата (пак за клипа) :)

 4. Sisito казва:

  Тва е мега яката песен .. :) И аз като Агопов най-харесвам частта където, Джиизи започва.. Общо взето и двамата са едни от любимите ми певци и песента е убиец! :)

 5. nice2mitiu казва:

  кво да кажа -- канье се мисли за най-големия и верно е много голям! дори да не може да пее -- кеф ти студио, кеф ти вокодер, кеф ти дисторшън, толкова е бездарен, че никакво чудо на техниката не може да излъже публиката, че канье може да пее! ама евала на пича, който е композирал/миксирал албума и на тоя, който е написал текстовете