Kid Cudi feat. Kanye West & Common – Make Her Say

3ма от голем… ок, 2ма от големите и един, който ще стане голям, като пусне дебютния си албум към 15ти септември (това значи края на август за България).

„…po po po poke her face, po po poke her face…

За Kid Cudi мисля, че съм казал каквото има да се казва – адски различен стил, точно от каквото се нуждае индустрията сега. Песничката е точно от албума, който очакваме „Man On The Moon: The End Of Day“, и ми навява адското безгрижие. Щото иначе имам адските задължения…

„…po po po poke her face, po po poke her face…

Канйе Уест за президент! Това мисля да кажа само. А да, ако не си се сетил, че семпъла в припева е от „Poker Facе“ на Lady GaGa, значи си кроманьонец. Или в най-добрия случай просто нямаш радио.

„…po po po poke her face, po po poke her face…

Common спря да гърми хора по филмите и пак се разпя. Евала. Гласът на народа. Малко рапъри могат да проповядват добри отношения между хората и същевременно да изглеждат така, като че могат да ти отвинтят главата с голи ръце.  Чакаме неговия нов албум през… 2010…

 


 

Kid Cudi feat. Kanye West & Common – Make Her Say.mp3

Коментари

 1. Чалга Хитове каза:

  Тея от Vbox7 кога ще се научат да сложат цял екран за ембеднатия си плейър.

  Песента е много различна, но не в добрия смисъл (поне в моите очи). Не може да се сравни с нито един от хитовете на Кани. За Детето Куди няма да говоря, защото ми е много неприятен като звучене.

  Коммон пък нито съм го чувал, нито съм го виждал.

 2. MoMoneyMain каза:

  По едно време докато четях коментара ти се притесних.
  Но после прочетох за Коммон и всичко ми се изясни.
  Благодаря за мнението, приятелю.

 3. Чалга Хитове каза:

  Това, че слушам чалга не означава, че не слушам нищо друго…

  А ника няма никаква връзка с мнението ми.

 4. icomir каза:

  Притеснението не е трябвало да се появява защото вече си бил прочел ника 🙂

 5. icomir каза:

  Без лоши чувства просто ми се стори забавно да го кажа (не се въздържам от такива реплики понякога) и аз слушам чалга и там има добри попадения понякога.
  Песничката иначе е много добра ама има едно пукане, така ли е по принцип или това е защото е някакъв workprint?

 6. Чалга Хитове каза:

  Разбирам те Ицомире. Не знам защо, но в България има едно схващане, че всички които слушат чалга с глупави и не виждат нищо друго освен силиконовите цици на Андреа, което няма никаква връзка с иновативността, които влагат в песните си заедно с Costi.

  Аз лично слушам всякаква музика, но предпочитам да е съвременна и динамична. Не че не се разчувствам на „Светът е за двама“ или „Българска роза“ -- напротив.

  Така де -- просто не мисля, че слушането на даден стил се влияе или зависи от интелекта на човека. Всичко опира до вкус.

 7. MixMan каза:

  Така си е, така си е. Перкусийките на Канйе.

 8. MoMoneyMain каза:

  Аз бих искал да не виждам нищо друго освен силиконовите цици на Андреа…

 9. Agopov каза:

  Аз пък мисля, че Канйе започва да се изтърква. Налице са някакви супер издънили и НЕкомерсиални песни, които ги прави ей така, колкото да не остане гладен. Цялата ми симпатия към зарязания черньо започна и звърши с албума „808`s & Hearbreak“.

 10. MoMoneyMain каза:

  Пак е добре той. Можеше и да е като „Уиизи“ -- изкара добър албум и после се спука да припява до разни незнайни келеши. Всяка втора песен беше с него. С Кевин Рудолф удари дъното -- това не е хип-хоп и аз отказвам да го призная.
  А за Комън -- братле, до преди няколко години не беше излизал сносен албум, в който той да няма поне един фийтъринг. Дори и след като подгони филмова кариера. А спрямо това -- „Smokin’ Aces“, „Street Kings“, „Terminator Salvation“, „American Gangster“. И „Wanted“, ама то това не е филм а руска еманация на пръдня.
  Та, Комън просто ТРЯБВА да си го чувал.

 11. […] като е съвсем малко по-mellow. Абе, ще ви хареса, ако и “Poke her face” ви […]