Коментари

 1. Agopov каза:

  Слушах го точно 40 сек, след което си пуснах Бугата. Мина ми бързо… Много измъчени са тия съвременни парчета, в доста сериозна криза е родната поп и R`n`B музика….

 2. iashy каза:

  мисля си, че колабираш…

 3. iskre_liltka каза:

  by the way не само парчето е измъчено и фалшиво, главният лирически герой стига до под цицката на своето любимо либе 🙂

 4. mariab каза:

  як ритъм! Боян е супер! Само не разбирам Кнас /незнам дали така се произнася/ толкова ли не можа изцяло български текст да измисли! Моето мнение е, че е супер дразнещо това рапиране с английски и български -- смесено!

 5. Lp(Linkin Park) каза:

  Abe k’vo vi stava!Pesenta e SYPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  I ti “marib“ si mnogo zle!
  Kato iskash balgarska myzika slyshai si chalgata!
  Knas e The Best!

 6. Filyov каза:

  Бацета, аз не съм фен на българския хип-хоп и РНБ ама тая песен като я чух си казах: „М…а му стара! И в BG почнаха да правят музика!“.
  На Agopov с:“Много измъчени са тия съвременни парчета, в доста сериозна криза е родната поп и R`n`B музика….“
  искам да му кажа само, че грам не разбира от Hip-Hop & RNB и ако прегледа US Top 40 в момента ама да го чуе, а не само да го слуша, ще разбере защо тази песен е построена перфектно! +това тази песен е насочена към mainstream-a (Радио и ТВ), а не към кварталното мазе. Ти Agopov май си падаш повече по BG-рапа, в който римуват като дечица в предучилищна.
  Само съм съгласен, че можеха да намалят малко английския. Готино е, ама НЕ когато има по дума във всяко изречение.
  Хайде със здраве!

 7. Agopov каза:

  Filyov -- последния стил, по който „си падам“, е БГ рапа. От постовете ми ще разбереш върху кои стилове акцентирам, а въпросните лигавщини ако ти харесват -- ОК. Но тоя хип-хоп, който го слушах преди 10-на години, и все още от време на време си го припомням, някакси ме подтиква към откровена ненавист към комерсиализираната боза, която се лее из медиите. Днес всяка чернилка с повече от две татуировки става RnB или Hip-Hop звезда, и всички им се радват.