Matt Pokora – Catch Me If You Can

Ето ме и мен ! Първото ми предложение е на Мат Покора и последния му сингъл, пожънал успехи по световните чартове, носещ закачливото заглавие „Catch Me If You Can“, или ако Мат беше българин, вероятно името и песента му щяха да се зоват „Матей Прокопиев – Хвани Ме Де“.

Ако трябва да бъда честен, никога нямаше да обърна внимание на този лигав псевдо Джъстин, но просто бийта ме грабна още от първото преслушване и реших, че ще Ви хареса. Според мен е излишно, но все пак ще спомена – Producer – Timbaland 🙂

Коментари

 1. Galia каза:

  Здрасти може ли малко да те светна относно Матт Покора… ! Песничката на Матт е добра не защото продуцента е Тимбо.. а защото Матт е добът изпълнител !!! И след като не си наясно воубще кой е, и какво е направил,не прави глупави изказвания (Защото и песните му на френски са страшни -- Ако не си ги слушаи чуй ги) !!! И след като разбереш нещо повече за самия Матт … си помисли дали да изцепваш тъпи коментари като „лигав псевдо Джъстин“ …. !!!
  И все пак : MP THE BEST !!!

 2. Agopov каза:

  Извинявам се, ако съм засегнал творчеството на този талантлив френски изпълнител! Но не мога да се съглася с теб -- ако не беше баце ти Тимбо -- Матейчо нямаше да го знае НИКОЙ, освен французите и малцината фенове на френската музика, а повярвай ми, те са катастрофално по-малко, отколкото на американска сцена 🙂 Другото, което е, че си е чист и лигав Джъстин -- не мога да намеря интервюто, но пичагата сам каза, че явно подражава на джъстин, защото по него време(и сега де) е бил слабост на всички подрастващи девойки 😉 Така че, тъпите коментари ВОУБЩЕ не ги правя аз, тъй като ако нямах дори и тази информация за Мат Покора, нямаше да му обърна абсолютно никакво внимание, все пак идеята на сайта е да показва оригинални и интересни неща, а не copy-paste shits 🙂
  Надявам се си разбрала някои неща, които не са били ясни за теб, тъй като запленена от младежа -- е па симпатяга си е -- ако миналата седмица ми беше паднал в дискотеката -- щях да го перна сигурно веднъж-дваж 😀

 3. MoMoneyMain каза:

  ВОУБЩЕ е доста интересна и нова дума за българския език. Колежката Галя предполагам е на 14? 13? Доста агресивна за възрастта си. Мат Покора е келеш. Може би е и гей. Ако не беше Тимбо, наистина никой нямаше да е чувал за него, дори и в родината му. Дето се казва, няма да продаде 2 копия от „тавата“ си, дори да издаде двоен албум. Неговите песни ВОУБЩЕ не ме кефят, пича ВОУБЩЕ не ме кефи, абе ВОУБЩЕЕЕ…
  За да завърша тъпата си изцепка, ще кажа това, което ме гори отвътре до смърт още като прочетох галиния коментар -- мойто момиче, бегай на село и си паси овцете и не се занимавай с глупости!
  MP THE BEST JUSTIN COPYCAT!!!

 4. QniRomanova каза:

  ВОУБЩЕ, ама ВОУБЩЕ не ми харесва тона ти, мила ми Галя! Кой е слушал френските песни на Мат Покора в часовете по български език, а? Незнам дали ти харесва френския пич или не, ама има едни норми, които всички сме длъжни малко или много да спазваме, независимо от музиката, която слушаме! Другия път, когато решиш да ни споделиш компетентното си мнение, по който е да е въпрос, провери за правописни грешки, защото колкото и умно да е изказването ти, ВОУБЩЕ няма начин да го вземем под внимание 🙂

 5. Galia каза:

  Agopov незнам точно ти как може да засегнеш творчеството на матт Покора..!И ако слушаме отново коментара ти може би целия свят е продуциран от „баце Тимбо“.Искам да ти кажа че съм почитателка и на Джъстин и на други изпънители не само на Американската сцена,които да не повярваш имат фенове в целия свят а не само в родните си градове! Това че мислиш че е лигав си е твое мнение.И отново ти казвам че не си наясно с много неща свързани с него за да спорим!Друг въпрос е ти колко интервюта с него си гледал,очевидно не достатъчно.И мога само да ти препоръчам да пишеш информацията само която знаеш!И тъй като неразбрах интелигентното ти изказване за разни „перваници в дискотеки“ преминавам към MoMoneyMain !Наистина ВОУБЩЕ е интересна дума,но след като саита е направен така че не мога да редактирам изказването си не е моя грешката!
  Друг е въпроса че не съм наясно какви колеги сме след като не ме познаваш,и ако казваш че моя коментар е агресивен прочети си твоя и тогава говори!Звучи тъпо да го натяквам,но отново ви казвам че не ме познавате..интересно е как от 2 думи определи възраста,характера ми!Интересно дали можеш да ми кажеш какъв цвят са ми очите ?! Относно злобните ти нападки и твърдения(че е „келеш“ и „геи“),не знам от къде имаш такава информация(може би искаш да има и други като теб),но както виждам и ти си наясно с творчеството на Матт Покора,да не би да живееш в Франция или си му мениджър и знаеш по колко копия продава от албум?!Интересно ми е защо коментираш след като не харесваш творчеството му ?! Ооо засегнахме и темата село,болна тема на „Софиянци“(Както се казва,когато дойдат празници „Софиянци отиват по родните си места“) Все пак не коментирам дали идваш от някое село,защтото НЕ ТЕ ПОЗНАВАМ!!!(Но и нямам желание) Ще ти кажа че едно е да идваш от село,друго е да си селянин по душа!(Според мен ти клониш към 2то).И като за финал коментара на QniRomanova.Незнам как разбра какъв точно ми е тона,защото не помня да сме провеждали разговор.А и не забелязах да сте била с мен в часовете ми по български език.Да за нормите съм съгласна и точно по този повод беше и 1ят ми коментар.Не мисля че има смисъл да повтарям изказването ми по-горе относно грешката ми!А и не разбрах през цялото това време 1 грешка ли обсъждахме или темата за Матт Покора?!
  П.П. И да отбележа никой не ви е искал „компетентното“ мнение!Моето изказване беше към автора!

 6. QniRomanova каза:

  йее, разби ни, сега може да си лягаш спокойно 🙂

 7. MoMoneyMain каза:

  Скъпа колежке Галя, мамино сукалче,
  спрях да чета коментара още на втората правописна грешка (2ри ред; 3та дума).
  Под нивото си ми.
  Слушай си Покора, смучи си близалката и бегай да кажеш на мама как лошо се държат с тебе гадните батковци и каки в интернет.
  Господи, прибери си вересиите!

 8. Citrus каза:

  чесно казано ЖЪСТИН пастички да яде по лиготия от този иначе толкова чаровен френски Азис ( Хвани ме де!)

 9. Agopov каза:

  Леле, тук станало като касапница 🙂 Няма смисъл от препирни, нека спазваме добрия тон 🙂 Galka -- аз уважавам мнението на всеки, това е идеята на коментарите към постовете! Но все ми се струва, че си навита прекалено много, и не можеш да ме убедиш, че Мат е стойностен изпълнител, или поне не е сред най-големите 😉 Много грешно си ми разбрала думите. Тимбо не продуцира целия свят -- все още е само половината. И смятам, че щом неговите продукти се харчат навсякъде по света, значи каквито и да било коментари, подлагащи под съмнение неговото творчество, са излишни и безпочвени. Въпроса е -- кой щеше да знае за съществуването на Мат Покора, ако не бяха наринали пачките на Тимбо?

 10. MixMan каза:

  Отговор -- никой.

  Скъпа Галя, твоето мнение е изключително важно за нашия сайт, защото има стойност на абсолютна представителна съвкупност. Това е термин от статистиката, който отчита минималния и достатъчен брой хора, отразяващи масово явление/мнение. Благодаря ти.

  Песента горе е яка, поради една единствена причина. Няма да кажа коя.

  В последния му албум има още няколко песни, които почти стават, отново няма да казвам заради кого. Между другото в продуцирането на албума участва и г-н Ryan Leslie, както и двама от гурутата на Тим (упс!) -- Jim Beanz и Hannon Lane.

  Относно възможността за редакция на вече пуснат коментар, се извинявам, но WordPress темата която ползваме за съжаление не го позволява. Ще се опитам да коригирам това, чрез някоя външна добавка -- плъгин. С още по-голямо съжаление обаче, искам само да уточня, че след морфологичен анализ с колеги и съмишленици установихме (т’ва сериозно), че изписаното от теб „воубще“ е невъзможно да бъде плод на техническа грешка, а по-скоро въпрос на образователен фундамент.

  Относно твърдението ти, че многоуважаемият MoMoneyMain не е мениджър на г-н Покора и не живее във Франция -- няма и нужда, данните са публични: пича е продал малко над 500 000 бройки, което е добър резултат спрямо предишните му 3 албума (по около 200 000).

  И ако не си разбрала израза на Агопов за „перваниците в дискотеки“, заповядай на следващата сбирка на Съюза на музикалните космополити в България (СМК-БГ) -- бар Джони, бул. Придунавски, град Русе.

 11. Citrus каза:

  между другото колеги, кога ще е следващата сбирка, питам не за друго а заради драгата Галка, за да е наясно кога.

 12. Galia каза:

  Тук е по-зле от касапнца…САМО ЩЕ ПОМОЛЯ ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ЗАПОЗНАТИ С ТЕМАТА (M.POKORA) ДА НЕ ИЗКАЗВАТ БЕЗСМИСЛЕНИТЕ СИ КОМЕНТАРИ,защото не им отива на „каките и батковците“ да се държат като в детска градина.(Това е към всички останали.)
  А сега искам да се обърна към Agopov и MixMan единствените горе-долу запознатите с темата.
  Agopov 1во не искам да те убеждавам в нищо.Щом мислиш че не е стойностен изпълнител си е твое мнение.2ро не казвам че е сред най-големите ;).(Дори самият той го твърди в интервюта…Много неща мога да ти кажа относно Матт,ако имаш желание питай.) 🙂
  3то и ти също си ме разбрал погрешно относно Тимбаланд :Р .ВЪОБЩЕ не подлагам неговото творчество под съмнение!Уважавам творчеството му,но предпочитам начина на работа на Ryan Leslie.
  Да в България надали много хора щяха да го знаят.Покрай Тимбо музиката на Матт се разпространи и в Америка(имам предвид че това е новото попълнение,благодарение на Тим)иначе на Стария континент сега го знаят тези които са му почитатели от преди Англииският албум.Останалите видели го 1,2 пъти чули 2 думи от някоя песен и веднага коментират на кои им прилича.(Самият Матт казва, това че е рус със сини очи,не значи че копира някой.И двамата с Джъстин са взаимствали от Майкъл Джексън.Просто си приличат външно,а като хора са коренно различни.)И само да допълня щом за Матт „знаят всички благодарение на Тимбо“,то това може да се каже и за Нели Фуртадо,Джъстин и всички останали…

  Няма защо да ми благодариш MixMan..пак заповядай :Р Но се притеснявам,че ще ми трябва твърде много време за да си изкажа мнението относно Матт.
  И не мисля,че точно аз съм човека на когото трябва да казваш тези неща,но все пак благодаря за информацията.По полезна ще е за другите които дори не знаят за какво става въпрос.
  И отново относно грешката ми,вече се изказах -- каквото искате си мислете !Не мисля че темата по която говорим е правописни грешки…
  Само не схванах относно Г-н MoMoneyMain какво общо имаше моя коментар,неговия и продажбите на абумите на Матт?!
  И благодаря за поканата в това Барче..,ще обмисля офертата!:D
  П.П. надявам се да спрем с безсмислените разговори от страна на някой хора и да обсъдим нещо по сериозно.(Или по темата…)
  ----------------
  MP THE BEST !!!

 13. MoMoneyMain каза:

  Добре, Галя. Разбрахме, че ти си най-върлата фенка на МП. Лошо няма. Аз наистина не знам нищо за него, не ми и трябва. Не ме кефи, свикнал съм да слушам хубава музика. Не е в това въпроса. Въпроса е реакцията ти на статията на колегата Агопов. Покора няма нищо общо. Тонът ти не ми хареса. Можеше да си изкажеш мнението културно, да кажеш „така и така, Агопов не сте прав по този въпрос…“ или малко „Руски фронт“ -- „и това е вярно Агопов, но моето мнение е, че…“! Мнението ти щеше да бъде разгледано по-сериозно. Ти използва много интересен ораторски похват наречен „Тръгвам с кофите“ -- караш се, обиждаш. Какъв отговор очакваше след подобен коментар? Честно, какво очакваше? Да ти направим паметник в Новград ли, кво? Мери си приказките.
  И за друго не си права. При използването на дума като „воубще“ темата автоматично се преименува от „Мат Покора“ на „Правописни грешки“. Като напишеш коментар, първо го провери, преди да започнеш да се набираш на копа „Публикувай“. Мерси за вниманието. Надявам се да не трябва да пиша повече по тая тема.

 14. Agopov каза:

  Galka -- радвам се, че лека-полека стигнахме до истината за Мат! Доста негативи отнесе момчето, макар че аз нямам нищо против творчеството му. Нека сглобим всичко казано дотук и финализираме спора :

  ->Мат е млад и талантлив френски изпълнител, който стана доста известен у нас и в Америка благодарение на продуцентския гений на Timbaland 🙂 <-

  Мисля, че всичко останало -- позитиви и негативи относно него ще си останат крайно субективни. Напълно нормално е това, и се отнася за всички изпълнители по света. Няма такъв, който да е любим на всички, все някой ще се намери да го оплюе 🙂

  Да си жива и здрава, заповядай на някоя сбирка на СМК-БГ. Ще се радваме да разберем нещо повече за френския Майкъл Джексън 🙂

 15. Galia каза:

  THE END !!!

 16. Citrus каза:

  THE END!!! ама когато аз кажа :D:D:D

  СЕГА!!!

 17. Galia каза:

  Браво! Citrus гениален си не знаех ,че ти казваш края на темите в саита …

 18. Galia каза:

  *сайта

 19. Citrus каза:

  казах, СЕГА, значи КРАЙ

 20. Galia каза:

  Само не разбрах защо ти трябва да кажеш край?! Като прегледаш темата изглежда по удачно автора или аз да го кажем … но щом искаш да се направиш на полезен..!