Миро & D2 – Моят поглед в теб (Евровизия)

Мразя Евровизия! Българските парчета винаги са пълен шит, постоянно има скандали. А победителите винаги са връзкари, педали, олигофрени или всичко накуп! А тази година, доколкото разбирам Миро Клизмата участва с около 50-60 песни!

Обаче това негово парче, срам ме е да си призная, но е добро! Не е типично за неговия стил – разбирай, че не е крадено от Coldplay („Август е Септември“ и оная другата) и не е някакъв евро-бийт-денс-гей шит (като „Губя контрол“)! Верно – много е радио-френдли, ама кво да се прави. Освен това, изпълнението изключително много ме радва, щото Мирко всячески се мъчи да изпее припева и почти му се получава, все едно се опитва да си навре щафета хамбургски салам в задника, много му е трудно на момчето.

Емпетройка няма – липсва записан трак. Мога да го смъкна от клипа, ама не е „аудиофилско“ някак си.

Коментари

 1. pierrot каза:

  Парчето наистина не звучи зле, но дори и оптимистично да го погледна -- не звучи като победител на „Евровизия“. Перфектна е за „Грамофон“, Swinging Hall или Soundgarden събота вечер. Много от неговите песни са именно в такъв стил и действително го прави добре. Но това не е стил, който печели конкурси, има по-….бутиков стил, ако мога така да се изразя.
  А няма как да се съглася с определението на БНТ, че понеже Миро бил най-стойностният певец, само негови песни трябва да кандидатстват….Трудно ми е да преглътна такава квалификация, с която се игнорират титаните Веско Маринов, Дони и Васко Ампов….

 2. vencedor каза:

  Като цяло замисъла на тазгодишната БГ евровизия е далеч по-добър от предни години.
  Но твърде баладни песни, няма живинка, и горкия Миро се побърква да пее различните песни, на които е нужно време да се отдели най-малкото текстовете да се знаят, пък отделно мелодии и т.н.
  Можеше нещо по-балкансо, даже по-българско да се напише като песен, нещо което не се чува всеки ден по радиата, а трябва.
  Знам че много хора, които прочетат коментара ми ще се посмеят, но ми се искаше нещо в стил „Ваня Костова -- Хоро“ 🙂