РадоРе – Без теб

Джънк-фолкът е в разцвета си. Теньо замря, време е за свежа кръв.

Радослав Минев е кандидат за поп-фолк стар при Слави. Освен безумното „Без теб“, човека има още няколко парчета, които могат да бъдат намерени в датабеге и още няколко в профила му в mp3.bg.

Звярът е мултипродуцент – може да има 5 песни в репертоара, но вътре кеф ти арендби, кеф ти южняшки хипхоп, кеф ти Тракия винтидж, та чак до скейтърски индъстриъл. Семплира от Щурците през Арета Франклин до ансамбъл „Тракия“. Звяр, бе.

Артистичният му Аз е – RadoRe (РáдоРе). Старозагорец, на 22. И като всеки уважаващ себе си световен изпълнител си има майспейс акаунт – http://www.myspace.com/radore

Кой каза, че само Джъстин може да пее с такъв фалцет?

download: РадоРе – Без теб.mp3

Коментари

  1. Sheva каза:

    Здрасти 🙂 Евала за статията и за абсолютно точната информация 🙂 Ако искаш, можеш да добавиш и семпъла на The Who -- Who Are You (саундтрак към „От Местопрестъплението: Маями“).

  2. MixMan каза:

    Видях аз в единия файл „The Who“ в инфото, мерси! 🙂

  3. Sugar каза:

    Трябва да отбележа, че съм работила с въпросния човек… и той не само е талантлив, но и определено има бъдеще в насоката в която работи. Може да не е вокален звяр, но има усет за нещата и определено продуцира на много високо ниво. Незнам защо всеки, който не прави музика си мисли, че да имаш „5 песни в репертоара“ е малко… Всяка една песен е авторска и съответно е отнела достатъчно време за създаването си. Хората като Радо в България са малко. Научете се да ги уважавате. Колкото до участието му при Слави.. човекът определено се яви на прослушването, за да се пошегува-ами че той самият конкурс беше смешка… И така. Този човек има още много потенциал и със сигурност в бъдещето ще прогресира, ама в тая държавица за каква музика си говорим… едва ли някой ще оцени такъв талант…