Sunstroke Project & Olia Tira – Run Away / раждането на Epic Sax Guy!

Евровизия е много интересен конкурс. Масата песни са безумно глупави, но понякога изскача и по нещо учудващо. Не можах да го гледам, тъй като имах много работа по баловете и затова чак сега разрових да видя нещо, да чуя…

И ме застигна ето този интернет феномен. Казва се Сергей Степанов и е саксофонистът на Sunstroke Poject, които заедно с някоя си Olia Tira представиха молдовското парче на Евровизия тая година. Дефакто, т’ва са молдовските Deep Zone с Йоанна. Дори вокалът им прилича на Диан Соло и носи същите шапки в клипа. А Сергей, завалията, е грубо пренебрегван в ето това официално интервю.

Докато не се качи на сцената. И интернет гръмна. Народът се е побъркал по сакс рифа на тоя тип и цялото му сценично изпълнение, продължаващо само няколко секунди, на два пъти по време на пърформанса. Което не е достатъчно и затова в момента яко се реже, слепват се части, мало и голямо диджейо се убива да ремиксира и да пълни в Тубата. Лудница е. Даже са го кръстили. Дами и господа – Epic Sax Guy:

Оприличават го на Duke Nukem, искат да го издигат за президент на Молдова, а белите му рейбанки са новият култов летен аксесоар за 2010-та 😎

Facebook на Epic Sax Guy: http://www.facebook.com/pages/Epic-Sax-Guy/120882377946911

Само за крайни Epic Sax Guy маняци: http://www.youtube.com/watch?v=kxopViU98Xo

И разбира се – Epic Sax рингтон, бейби!!

рингтон: Sunstroke_Project__Olia_Tira_Run_away_(Sax_ringtone)-kolkoring.mp3

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Коментари

 1. Agopov каза:

  Доста тъпо според мен. И леееко са попрекалили с повтарянето на 8 секундното сакс изпълнение (то и то грам не струва). Някак си след четвъртия път вече почваш да се чудиш дали не е станало нещо със синбека или тонрежисьора да се е облегнал без да иска на LOOP бутона. Но минута и половина, да мъчиш публиката с един и същ мотив, едни и същи движения…. типично за Евровизия.

 2. Mr. Main каза:

  Аз си помислих, че момента със сакса е луупнат до края на видеото и го спрях на третия път. Инак -- по epic скалата този е на дъното. Ама много прилича на Duke Nukem, damn’ it!

 3. nice2mitiu каза:

  eвровизия е толкова гейски конкурс, че Миро и бил прекалено МАЧО, за да го допуснат по-напред

 4. AJO каза:

  vuuuuuuuu… не е ли клипа едтван … с тоя loop не вярвам на конкурса да са го повтаряли толкова пъти 🙂

 5. MixMan каза:

  Хахахах, естествено, че е луупнат, господа, излагате се 🙂

 6. Mr. Main каза:

  Не, за клипа -- 100% е луупнат, ама си мислех, че в самата песен е луупнат сексифона. Иначе, ако можеше така 1 към 1 да направи тея движения 10 пъти -- епичен щеше да е, да.

 7. MixMan каза:

  Аве, смятай щом този е най-епичното нещо от конкурса, нали…

  Между другото тази година печели някоя си Лена, 91 набор, германка. С песен, която следва модерното поп течение на Duffy, Alesha Dixon, че и Cheryl Cole… Тривиално, но факт.

 8. arnold каза:

  И ква ти беше работата да поркаш ли:)

 9. […] Ново от молдовските Дийп Зоун. С вокала на Сергей, а по-късно, разбира се, и сакса на Степанов. […]

 10. […] по-вълнуващо нещо за мен щеше да бъде ако видя на живо Epic Sax Guy от Евровизия […]