The Eminem/Mariah Carey Beef Pack

Да. Това е най-новата закачка на Еминем. След Everlast, Ja Rule и др. дойде времето и на Mariah Carey. Mariah Carey, ако не знаете, е Марая Кери. Историята започва още преди време, когато в един слънчев ден Марая мята кобилицата на гръб и отива да пълни вода от чешмата подскачайки и припявайки си „Посеяла баба на чукара леща“. Тъкмо напълнила вода, когато насреща и изскача най-личния момък на селото и и напива менците. Този момък бил Еминем. Според селските порядки да ти напият менците имало същия резултат като да те онодят – сватба. В дългосрочен аспект, може би.

Да ама младите скоро се разделили. Момъкът не бил доволен и изкарал няколко песни на кавалче и гайда, в които се подиграва на бившата си мома. Най-скорошната такава песен се казва „Bagpipes From Baghdad“ от последният му албум „Relapse“. Който я е слушал знае, че в нея Ем пее мръсотии за съпругът на Кери – Nick Cannon.

„Nick you had your fun
I’ve come to kick you in your sack of junk“

Ник Кенън, освен че има име, което звучи все едно е откраднато от 1st person shooter (като Serious Sam), ако не беше малко известен в САЩ, все още щяха да му искат лична карта на входа на дискотеката. Просто го вижте – Nick Cannon. Прилича ли на 30 годишен? Снимката е стара, но и сега изглежда така – believedat.

Марая обаче явно не стои със скръстени ръце. Преди месец някъде, тя също изкара парче, което един вид отвръща на удара. Парчето е „Obsessed“ и даже има клип, който следва веднага.

Видето не е цялото, защото е доказано, че ако изслушате 2 минути от песента  може да получите състояние на тялото, което учените наричат MAI (Massive Anal Implosion).

Всичко можеше да свърши до тук – подразнили са се в равен брой песни – квит са! Не. Еминем пусна ново парче посветено на Марайчето. Парчето се нарича „The Warning“ и си е чист diss, както Ем си ги прави – без припев, 3 минути чиста хранилка. Бийта е велик. Естествено, че е на Дре!

Та, ето как богатите се карат – с песни. Бедните се бият. Баси.

Kolkomuzika.com не харесва/окуражава/практикува побоят над жени, просто си затваряме очите понякога.

Eminem – Bagpipes From Baghdad.mp3

Mariah Carey – Obsessed.mp3

Eminem – The Warning.mp3