Тунинг.БГ събор – Габрово 2009

Екипът на Колко взе участие в годишната научна конференция на аудио-доцентите от Тунинг.БГ в Габрово. Събитието се състоя в Wellness Spa Resort „Falcon Monastery„, гр. Габрово. В девствената природа на Стара планина. Толкова девствена, че природата сама се бореше с градоустройството и цивилизацията като спираше тока през 2 часа.

DSC00938

Организаторите се бяха погрижили участниците в конференцията да имат пълен ultra all inclusive пакет, който освен всички стандартни екстри, включваше и излишни според мен турбогъзарии от сорта на – ключодържател-отварачка за всеки.

IMG_1725

Това долу е официалният Sound Quality Competition диск на EMMA –  Европейската Асоциация за Мобилни Медии. Задължителен за всеки звуков терорист. Това са официални копия, закупуват се по състезания, форуми, сбирки. В света има две оригинални матрици, от които се изработват тези копия – едната е от платинено-титаниева сплав и се намира в гр. Брюж, Белгия, а другата е запис на подложка Princo (27 ст. от МЕТРО) и се намира в Рудозем, Смолянско.

IMG_1625

Екипът на Колко с грамоти за участие във Втори Национален Аудио Събор, Габрово 2009.

IMG_1668

Модераторски микс от Агопов и Коцето, който мина през толкова крайни неща, че от време на време дори ние от Колко извръщахме глава. Култ.

DSC01113

Нощта на 31-ви срещу 1-ви беше зла. Маскирахме се за Хелоуин. Имаше – скара, пийване, викторина с награден фонд 1,60 лв (лютеница Първомай на BulCons), песни, танци и колбаси. Благодарим на Тунинг.БГ в лицето на г-н Агопов за поканата, пак ще дойдем! Благодарим и на бай Владо за парното (е, все пак).

Коментари

  1. […] Пихме с пичовете (и пичките) от аудио форума на Tuning.bg в Габрово. […]