Устата feat. Mike Fresh – Streets Don’t Lie

И друг път сме писали за това как Устата съчетава доста сносни бийтове с вокални сеири. Албумът му Face to Face е супер комерсиална продукция, в добрия смисъл на думата. Търговски продукт. Песните са правени, за да се слушат и да се танцува на тях. Системата работи.

Наскоро излезе клип на едно от различните неща в албума – „Streets Don’t Lie“ feat. Mike Fresh. С този бийт-от-мазето Устата кове рими като наежен пуяк срещу стадо бесни чакали.

„Гледах как минават беемвета с тарикати,

на минус двайсе по Целзий лепях плакати…“

***

„За тея дето псуват днес – не’ам тайни,

ше ви еба путките майни!“

Ustata & Mike Fresh – Streets Don’t Lie.mp3

Коментари

 1. Agopov каза:

  „Аре кажи къде са „R&B“ гъзетата,
  къде отидоха на „Sniper“ чифтетата….“

  Тоя ги застреля отвсякъде, и с право! Големите „гангстери“ в момента работят в Кауфланд или за пореден пъ удрят на камък в стремежа си да развият бизнес с клечки за зъби, а смешника Устата си прави пачките. Ако трябва да съм честен, за пари и аз бих пропял със Софи Маринова….

 2. MixMan каза:

  Много ясно, аз и с Азис ще пея. Но тоя за да се хареса на масата (и в двата смисъла) продължава да прави малоумни текстове. Тук не. Сещам се за още едно парче, където Устата реди резонни рими:

  http://store4.data.bg/deqnchube/Music/Lora%20&%20Svetlio%20feat.%20Ustata%20-%20Nova%20pesen%20neromantichna.mp3

 3. MoMoneyMain каза:

  Рефренчето е catchy 🙂
  Много тъжно ми стана. Устенцата (както го знаят в Кнежа) или Устича (в районите от Дъбрава до Йоглав) с един замах би шамар на българския и световния хип-хоп. Само Господ може да му прости, че каращиса 50 Cent и Софка в един и същ клип. Скандално.