Админско – 06.02.2010

Визитърс! Готови ли сте? Продължаваме!

Какво се случи ли? Няколко неща:

 1. Вие, колко-феновете, се увеличихте доста и гръбнакът на Hostbulgaria.com не издържа. Преминахме на Host.bg. Съответно сменихме и офиса си, от Бурж Ал Араб на новия, най-висок в света, Бурж Халифа. Нали знаете какво казват – най-ценното на това да имаш офис на Халифа не е това, че си стигнал най-високата построена точка на земята, а това да погледнеш надолу към Бурж Ал Араб.
     
 2. Разширихме сайта с точно 100 пиксела. Това е първо, защото живеем в widescreen свят (мониторите, телевизорите, Youtube, вече и билбордите) и второ, за да покажем, че сме широко-скроени. Тук безценна подкрепа ни оказа отново Николай Маринов @ Студио Кипо ЕООД. Сменихме и цветовата схема + хедър логото, да отговаря на текущия сезон. Тук се постара създателят на логото – Деян Големански.
   
 3. Екипът се разрастна. Димитър Минчев, a.k.a nice2mitiu е вече в кюпа, скоро нови снимки и описания за всички. Hint of the day – ако сте фен на конкретен автор, може да цъкнете върху името му под заглавието на всеки пост и така да разгледате всички негови статии.
   
 4. Ако поради някаква нелепа причина влизате в сайта през мобилен телефон, вече ще се наслаждавате на мобилната тема и нейното оптимизирано съдържание.
   
 5. В секция рингтон вече имаме плеърче за преслушване преди сваляне.
   
 6. Вече сме и в Туитър. Там публикуваме всеки нов пост, както и разни други неща от света на шоубиза. А иначе може да шервате постовете в Svejo.net, Facebook, Twitter и Digg с помощта на бутоните под всеки пост.

 

Това е засега. Очаквайте нови категории!

Яша!

Светлин Големански

Коментари

 1. muteb каза:

  Сайта е Уникален! Браво на Всички които се грижат така за него.. да за можем всички ние да влизаме и да се забавляваме с музиката…
  Защото Колко музиката е нужна на човек…
  и разбира се чакаме с нетърпение… новия Колко Микс… ]:)

 2. NeveRminD каза:

  Честито за хубавите новини , посещавам сайта редовно . Успех и за напред