Djordj Arsov – Gogo – Facebook

От култовия македонски сайт Motika.mk.com:

„Добро запомнете го името Џорџ Арсов, очекуваме уште бисери од него, по потекло е од Делчево, а зошто пее на српски само тој си знае.“

Коментар отдолу:

„Требаше овоj да го пратиме на Евровизиjа.“

А най великия коментар е под самия клип в тубата:

„Celo Delcevo e so tebe samo napred te cekame so koncert na bazento…..“

Т.е. – неговите съграждани го подкрепят и го чакат да направи концерт на басейна в Делчево.