Sahara (Costi & Andrea) – Rock Ur Body

Балканският Тимбаленд нещо не ми е ясен тука. Човекът – мост между българската поп-фолк сцена и международната денс такава, тук наистина не ми е ясен. Въпреки че е гений, а на тях понякога им е простено да са неразбрани.

3D Music, my ass. Нещо при кодирането са се оплескали MPEG header-ите ли, какво? Обади се ве, моя, ще ти дадем кодеци, Windows-и, салати, ракии, всичко имаме. Комшии сме.

download: http://goo.gl/FHpHp

 

Коментари

 1. HukuTy каза:

  И аз уважавам много Кости, обаче този запис е или е единия канал от 7 канален запис или е пуснат на обратно 😀 , ааа може да е правен събота сутринта в тоалетната.

 2. Agopov каза:

  Трака ще се чуе на подходяща 5.1 система най-вероятно. Аз вече успях да хвана основния бийт. А „екстра“ звуците, които изглеждат не на място, всъщност са с доста по-ниско ниво, и нещата ще се оправят, когато се пуснат на система с подходящ декодер и се възпроизведат поканално всички ефекти.

  Иначе браво на Costi. Бележи истинска революция в развитието си. Като започна с откровено манеле „Necasuri Si Suparari“, мина през club-folk (DJ-я ме издаде), а сега и 3D музика. Догодина очакваме и първия му сет с румънски minimal 😯

 3. HukuTy каза:

  Абе това чудо го чух по радиото в този си вариант. (facepalm)