Рингтон: Отворко (Милионерче)

The Official Ringtone Signal for Slivo Pole Carnival Days.

Да призная, рингтонът за тази година беше заплануван да е много брутален, но в последния момент реших да го спестя на драгите посетители. Това е по-софт и се преживява 3 дни.

Две думи за песента . Ултра малоумна, лишен от всякаква логика текст, прекалено лежерно темпо (в рингтона са коригирани нещата), повече от отвратителни изпълнители на клипа. Ако трябва да се оцени по десетобалната система, без колбание бих сложил -5.  Да, минус пет, и въпреки това, 3 дни ще си го наглася на телефона! Дал съм клетва, подобна на Хипократовата на лекарите, с тази разлика, че моята има по-голяма тежест.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

otvorko-kolkoring.mp3

Коментари

 1. Лита каза:

  циганката би трябвало да прилича на Софчето, но защо изглежда, все едно я е ухапала оса, и половината й лице е отекло и разкривило..?

 2. […] Рингтон: Отворко (Милионерче) […]…

 3. […] подценявано от мен в началото, въпреки ранната му номинация от страна на г-н Агопов. Но с времето то разкри своята […]

 4. […] челото. Изборът ни се свежда до Цветино Джукати, орк. Назмилер и Канйе Уест. К’во […]

 5. […] Една от най-бруталните етно композиции, създавани някога. Най-сериозната конкуренция на Милионерчето […]

 6. василена каза:

  Защо Тони Стораро е сложил тези цигани да пеят тази песен ами не може да си я изпее той.Няма да му подхожа.

 7. Ицето каза:

  Тази песен стана голям хит, но на мен въобще не ми харесва, за оркестъра да не говорим!