La Mazz – When Doves Cry

Тези дни се сетих за това парче на La Mazz и си помислих –  Ееееех годииииниии пустиии опууууустеееели, най-хубАвооотоо от мен стееее взееели.

Да ви върна малко назад, а? Когато в дискотеките всичко светеше в неоново синьо, с интериор, струващ в границата между джобните за деня и джобните за 2 дена, а като кажеш „Водка, но българска!“, барманът ти отговаря „Мчи ний друга нямами…“. Сега ги няма тези дискотеки. Само „Орбита“ май, май…

Бяха времена…

Забележка за мацките: Дами, съдейки по горенаписаното, е възможно да си помислите, че съм на годинки. Е не съм. В разцвета на силите съм си и нагоре.

Download: La Mazz – When Doves Cry.mp3

Тази песен винаги ми напомня за 3-ти курс в университета. 4 часа сутринта. Нощ. Някъде между Троян и Свищов. Кола с 5 пияни глупака. Вътре дъни само ретро. Бързахме, защото в 7 сутринта имахме изпит, а никой от нас не знаеше къде се намира. Много се изпи тогава…

Взехме изпита, да.

Коментари

  1. MixMan каза:

    Т’ва в изпълнение на Ginuwine е едно от парчетата на Тимбо, с които той обърна черната музика за първи път… Супер секси арендби ритъм и гълъби и гургулици крякат, много кефи.