Schwab – DJ`s In A Row

Из „Приключенията на едни простаци“ част 1.

След като учтиво бяха поканени на концерта на „Берковския духов орестър“, екипа на Колко се подготви като за последно.

Хванахме първия влак за София (единствения на ден, ако от БДЖ не стачкуват) и бегом към Витошка. Обиколихме всички възможни бутици, пробвахме известно количество облекла от марките GF Ferre, Giuseppe Zanotti, Roberto Cavalli и Valentino, но не си харесахме нищо стойностно. Така стигнахме до Илиенци. Рай. Веднага се барнахме със супер фешън облекла от бат Сали, който главно се занимава с продажба на китайски говорители „Boschmann“, но внася и някоя друга парцалка. Отстъпката, която ни направи бат Сали, я инвестирахме в луксозен обяд – голям дюнер с газирана вода бонус.

Време за концерт! Хванахме такси, за да стигнем по-бързо до зала 1 на НДК. За нещастие, шофьора караше прекалено бавно Голф 3-ката дизел, щото му била заминала водната помпа и колата загрявала много. Бил я карал с вода. Простак. Добре, че все пак стигнахме 15 минути преди концерта.

Със силно изпънати физиономии, слязохме от таксито и се запътихме към залата, като цигани към пункт за вторични суровини. На входа бяха застанали трима здрави гардове и проверяваха за пропуски. Избутахме шефа на Колко – бай MixMan да ни представи. След продължителен разговор, той се върна при нас, и каза, че имало някакво недоразумение, и ни нямало в списъка с ВИП гостите. Трябвало сме да платим 15лв вход. „Ай сик тир и входа бе!“, изрева MoMoneyMain. „Ако сложим още толкова, ще избухнем в Син Сити!“, добави MixMan. Речено-сторено.

Сцепихме се! Единствения по-пиян от нас в заведението беше някой си Юсеф Рабех. От охраната ни казаха, че се записал в някаква социална програма „Левски“ – час и половина седмично свободно бягане. Изгледахме грозноватия индивид с презрение, шибнахме му по един тупаник, и се отправихме обратно към ЖП гарата за сутрешния влак към вкъщи. Но преди това си направихме снимка за спомен ->

По пътя навръщане, подсетих колегите за една фънкарска тупалка, напълно прилягаща на модните ни предпочитания.

Schwab – DJ`s In a Row.mp3

Коментари

 1. MixMan каза:

  ПУАХАХАХАХХ 😀 😀 :mrgreen: Е, неееее, хахах 😀 Много сме хубави!! Баце, ама пакета ми е бая стегнат да ти кажа, хахха 😀

  Парчето кърти релси!

 2. MoMoneyMain каза:

  Само не мене не ми се виждат косматите гърди. А Mix-a е бос. 😀

 3. MixMan каза:

  Агопов най ме кефи, хахах :Д

 4. nipper каза:

  Снимка Уникат !!! Ама, MixMan, не трябва да си бос!!! Нека се вслушаме в посланието от филма…. „Flip flop is to me perfection“ 😀